SEO optimizacija cijena

SEO optimizacija cijena. Da bi sve u startu bilo čisto i jasno spreman sam napomenuti i naknadu za svoj trud, ali prije toga želim reći par riječi.

Dragi posjetitelji, prije nego što angažirate nekoga da vam uradi SEO, prvo provjerite koliko je ta firma pouzdana u SEO optimizaciji vlastite web stranice. Koristite ovaj link: https://pagespeed.web.dev/ kako biste ocijenili performanse njihove stranice. Na taj način možete vidjeti koliko su ozbiljni u primjeni vlastitih savjeta i strategija, te osigurati da angažirate stručnjake koji su dokazano uspješni u svojoj domeni poslovanja.

SEO Optimizacija Cijena za On Page SEO

1 ključna riječ – 700.00 eur

2 ključne riječi – 1,300.00 eur

3 ključne riječi – 2,000.00 eur

SEO Optimizacija Cijena za Off Page SEO (backlinking)

10 kvalitetnih backlinkova – 1,000.00 eur

20 kvalitetnih backlinkova – 2,000.00 eur

30 kvalitetnih backlinkova – 3,000.00 eur

SEO Optimizacija – Cijena Paketa

Dobrodošli u svijet vrhunske SEO optimizacije! Znamo koliko je važno da vaša web stranica bude vidljiva i lako dostupna vašim potencijalnim klijentima. Naši pažljivo kreirani SEO paketi nude sveobuhvatna rješenja koja će povećati vašu online prisutnost, poboljšati rangiranje na tražilicama i privući veći promet na vašu web stranicu. Bez obzira jeste li tek počeli ili želite podići vašu SEO strategiju na višu razinu, imamo pakete koji će zadovoljiti vaše potrebe. Investirajte u svoj digitalni uspjeh i osigurajte da vaša web stranica bude ispred konkurencije!

Osnovni Paket

  • 1 ključna riječ (On Page SEO)
  • 10 kvalitetnih backlinkova (Off Page SEO)
  • Cijena: 300.00 EUR mjesečno

Srednji Paket

  • 2 ključne riječi (On Page SEO)
  • 20 kvalitetnih backlinkova (Off Page SEO)
  • Cijena: 500.00 EUR mjesečno

Napredni Paket

  • 3 ključne riječi (On Page SEO)
  • 30 kvalitetnih backlinkova (Off Page SEO)
  • Cijena: 600.00 EUR mjesečno

Radim na pružanju najbolje moguće usluge bez obzira na veličinu vašeg web sajta.

“Proces SEO optimizacije traje od 5 mjeseci do godinu dana. Cijene su određene za cijeli proces, a plaćanje se može vršiti u fazama kako bismo osigurali obostrano povjerenje i kontinuirani napredak. Važno nam je da budete zadovoljni našim radom, te vjerujemo u transparentan i pošten odnos s našim klijentima.”

Vizualni prikaz elemenata SEO optimizacije s oznakama cijena, simbolima valuta i ikonama koje predstavljaju različite SEO usluge kao što su optimizacija ključnih riječi, izgradnja linkova i tehnički SEO, uz grafikone i dijagrame koji prikazuju različite planove cijena i njihovu vrijednost. - slika seo optimizacija cijena

U cijenu je uključeno:

SEO optimizacija web stranica uključuje izmjene u sadržaju i strukturi web stranice kako bi se poboljšala njezina vidljivost i rangiranje u rezultatima tražilice. Cijena za seo optimizaciju uključuje:

1. Korištenje ključnih riječi: Provođenje istraživanja ključnih riječi kako bi se identificirali pojmovi i fraze koje korisnici pretražuju u vezi s vašim poslom ili industrijom te strateško uključivanje tih ključnih riječi u sadržaj web stranice, meta oznake i URL-ove.

2. Stvaranje visokokvalitetnog sadržaja: Izrada relevantnog, informativnog i privlačnog sadržaja koji je vrijedan korisnicima i zadovoljava njihovu namjeru pretraživanja. To može uključivati postove na blogu, članke i  videozapise.

3. Poboljšanje strukture web-mjesta: Osiguravanje da je web-mjesto prilagođeno korisniku i jednostavno za navigaciju, s jasnom informacijskom arhitekturom, intuitivnim navigacijskim izbornicima i optimiziranim internim povezivanjem.

4. Optimiziranje meta oznaka: Pisanje uvjerljivih meta naslova i opisa koji točno opisuju sadržaj svake stranice i potiču korisnike da kliknu na njih.

5. Poboljšanje brzine web-mjesta: Optimiziranje performansi web-mjesta minimiziranjem vremena učitavanja stranice, smanjenjem vremena odgovora poslužitelja i implementacijom tehnika predmemoriranja.

6. Optimiziranje slika: sažimanje i promjena veličine slika kako bi se smanjilo vrijeme učitavanja, dodavanje opisnih alternativnih oznaka i uključivanje relevantnih ključnih riječi u nazive slikovnih datoteka.

7. Praćenje i analiziranje izvedbe: korištenje alata kao što su Google Analytics i Google Search Console za praćenje prometa na web stranici, rangiranje ključnih riječi i druge ključne metrike te prilagođavanje vaše SEO strategije na temelju podataka.

Općenito, SEO optimizacija je stalan proces koji zahtijeva redovito praćenje, analizu i prilagodbe kako bi se osiguralo da vaša web stranica nastavi dobro funkcionirati u rezultatima tražilice.

Zašto je SEO važan u svijetu i kod nas

SEO se može koristiti u državama poput Hrvatske za povećanje vidljivosti u organskim rezultatima pretraživanja. U tu svrhu koriste se različite SEO mjere za postizanje dugoročnih i održivih rezultata.

Vlasnici web stranica koji posebno nude proizvode ili usluge mogu imati koristi od bolje prisutnosti na internetu. Koliko ljudi danas koristi internet za online kupnju pokazuje statistika državnog zavoda za statistiku o online kupnji u 2023. godini. U ovom istraživanju anketirano je oko 62.000 privatnih osoba iz različitih dobnih skupina. Utvrđeno je da 82% ovih ispitanika kupuje online. 68% ispitanih također je izjavilo da redovito kupuje ove online proizvode. Očekuje se da će taj broj nastaviti rasti u narednim godinama.

SEO optimizacija cijena kod nas

Stoga SEO u Republici Hrvatskoj može mnogim poduzetnicima ili vlasnicima web stranica dati prednost nad drugima. Dobra organska vidljivost ne samo da dovodi nove klijente, već također može promovirati stjecanje novog kvalificiranog osoblja. A ono što je najvažnije može značajno povećati vaš profit!

SEO optimizacija cijena u Hrvatskoj varira ovisno o opsegu posla, specifičnim potrebama klijenta i razini stručnosti SEO agencije. Obično se kreće od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna mjesečno. Manje tvrtke ili startupi mogu očekivati niže cijene, dok veći projekti s višim zahtjevima mogu zahtijevati značajnije investicije. Usluge SEO optimizacije često uključuju analizu ključnih riječi, tehničku optimizaciju web stranice, izradu kvalitetnog sadržaja te izgradnju povratnih veza. Prilikom odabira SEO agencije važno je razmotriti njihovu stručnost, reference i dosadašnje rezultate kako bi se osigurala najbolja vrijednost za uloženi novac.

Početna stranica

Facebook stranica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Više informacija možete pronaći u našoj Politici privatnosti.

Scroll to Top